Skip to content

2024 OneLife beleggingsforum

Beste makelaars,

Met groot genoegen nodigen wij u uit voor het Onelife Forum event op 25 april te Groot-Bijgaarden (Brussels Gate – Hal 1, Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden), waar we aanwezig zullen zijn op stand 17. Dit unieke evenement biedt u een uitgelezen kans om inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen op de financiële markten, onze innovatieve beheersoplossingen en om waardevolle connecties te leggen binnen uw vakgebied.

Bij Invest4Growth Asset Management zijn we er trots op dat we als brug kunnen fungeren tussen de dynamische wereld van financiële diensten en uw deskundige praktijk als makelaar. We begrijpen dat de behoeften en vragen van elke makelaar uniek zijn, en daarom staan onze experts tijdens het hele event klaar om al uw vragen te beantwoorden en om diepgaande discussies te voeren over de thema’s die u het meest aangaan.

Naast de waardevolle inzichten en gesprekken, hopen we dat het Onelife Forum event u ook de gelegenheid biedt om te netwerken met collega’s en nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken. Het belooft een boeiende dag te worden vol met kennisdeling, inspiratie en mogelijkheden om samen te groeien.

Wij kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten, uw visie te horen en samen te verkennen hoe we de toekomst van financiële dienstverlening kunnen vormgeven. Laten we er samen een succesvol en onvergetelijk event van maken.

Tot ziens op 25 april!

Het team van Invest4Growth Asset Management

Share This Post